Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Olen Camilla Segercrantz (os. Rosenius)

Perheeni: Aviomies Mikael Murre Segercrantz, asianajaja ja kolme lasta; Theresa Tessa (s.1997), Andreas (s. 1999) ja Thomas (s. 2001)

Perheen eläimet: Kolme kk. mäyräkoiraa; Rexy, Bobby ja Maggie, hevostamma Corüfee ja ponitamma Vinkenhove Kristynn sekä kanit Stampe ja Max
 
Synnyin Helsingissä 1969 ja asuin siellä ensimmäiset 15 vuotta, jonka jälkeen muutin Espooseen, jossa olen sen jälkeen elänyt suurimman osan elämästäni. Rakkaus eläimiin ja luontoon on perintöä isältäni ja lapsuudessani meillä oli kotona aina koiria. Koska isäni on metsästäjä, koirien on perhelemmikin ohella kuulunut olla myös metsästyskoiria ja meillä oli mäyräkoirien Pipons Petromax Oscar ja Änglidens Knyttet Knytte lisäksi myös karkeakarvainen saksanseisoja Hanna ja suomenajokoira Klinga. Näistä jokaisen kanssa tuli harrastettua näyttelyissä käymistä, trimmausta ja yleistä hoitoa. Ehdottomasti suurimman tassunjäljen sydämeeni jätti paras lapsuudenystäväni Oscar”, jota voi pitää syypäänä ikuiseen rakkauteeni näitä pieniä, lyhytjalkaisia, mutta periksiantamattomia koiria kohtaan.
 
Ensimmäisen oman mäyräkoiran hankin 1994, kun tulevan mieheni Murren kanssa lähdimme Oppes-kenneliin katsomaan punaista riistanväristä urosta, joka oli värinsä takia vielä 9 viikkoisena myymättä. Mietin matkalla mitä meitä odottaa, moisesta väristä en ollut silloin vielä kuullutkaan, mutta perillä meitä odotti mieluisa yllätys. Pieni, leijonanpennun näköinen mäyräkoirauros oli jo päättänyt muuttaa meille ja valloitti sydämemme ensi silmäyksestä lähtien. Oppes Ottokar eli Rexy elää luonamme vielä tänään, kohta 15 vuoden iässä. Lue lisää Rexystä täältä.
 
Vuonna 1998 tuntui siltä, että oli sopiva aika hankkia toinen koira Rexyn seuraksi. Yhteydenotto Oppes-kenneliin tiesi kertoa, että pentue oli määrä syntyä jonkun viikon kuluttua eli ei kun odottamaan. Olisin halunnut toista punaista riistanväristä, mutta Oppes eli Seppo Suominen osasi kertoa, että sellaista ei tästä yhdistelmästä tulisi. Saisin kuitenkin kanta-asiakkaana valita ensimmäisenä itselleni uroksen. 22.5.1998 syntyi vihdoin iso pentue, neljä urosta ja kolme narttua, joten valinnanvaraa oli! Päätimme yhdessä Murren kanssa ajaessamme ensimmäistä kertaa katsomaan n. 5 viikkoista pentuetta, että ottaisimme Rexyn vastakohdaksi pentueen tummimman uroksen. Näin sattumankaupalla toimme parin viikon jälkeen kotiimme Oppes Delacroix`n eli Bobbyn, kodimme ja tulevan kennelin ylpeyden ja lippulaivan, elämäni koira ja koko kasvatustyöni perustan. Lue lisää Bobbysta täältä.
 
Vuonna 2003 päätös oman kasvatustyön aloittamisesta oli kypsynyt ja olin siskoni Lotan kanssa sopinut heidän narttunsa Fridan (Oppes Hecuba) saamisesta jalostuskäyttöön. Frida oli Bobbyn ensimmäisestä pentueesta, tunsin sen erittäin hyvin ja tuntui luontevalta aloittaa sillä. 4.5.2003 syntyi vaikeuksien ja surun kautta kolme urospentua, joista yksi syntyi kuolleena. Päätimme vielä yrittää toista pentuetta Fridalla ja pari kuukautta sen jälkeen, kun olin käynyt kasvattajan peruskurssin sekä saanut kennelnimen Clearing, syntyi 20.7.2004 Fridan toinen pentue, kolme urosta ja yksi narttu. Toistamiseen synnytys tuotti ongelmia ja kaksi uroksista syntyivät kuolleina. Seppo Oppes Suomisen, joka oli mukana avustamassa molemmissa synnytyksissä, kanssa päätimme, ettei Fridan eikä myöskään hänen tyttärensä tulisi saada enempää pentuja näiden ongelmien takia. Näin ollen minulle ei jäänyt Fridasta käyttökelpoista jalostusnarttua ja kasvatustyö näytti hetken loppuneen ennen kuin se oli kunnolla alkanutkaan. Oppes tuli pelastajakseni tässä asiassa. Hän ei sairautensa takia enää oikein jaksanut innostua omasta kasvatustyöstään, olihan hän kasvattanut 1980-luvun alusta n. 350 koiraa, joten hän antoi minun ostaa jalostusoikeuden muutamaan hänen kasvattamaansa sijoitusnarttuun. Näin sain käyttööni hyvän ystäväni Miccuksen "Hannan" (Oppes Hatsepsut), tämän puolisisaren, "Brunin" (Oppes Koh-I-Noor) ja "Martan" (Oppes Mazurka). Sekä Hannalla että Brunilla oli vaikeuksia synnytyksissä, joten en myöskään näistä jättänyt itselleni jalostuskäyttöön narttua, vaan päätin jättää Martan ja Bobbyn yhdistelmästä kotiin yhden koiran. Näin ollen 8.4.2005 syntyneestä kuuden pennun joukosta kotiin jäi Clearing Douglass, Maggie. Maggie on valloittanut perheemme iloisella ja avoimella olemuksellaan. Hän on neitimäinen keikailija, aina ensimmäisenä kerjäämässä huomiota, jos ei muuten niin heittäytymällä selälleen jalkojesi eteen, niin että häneen kompastuu. Hän viettää päivät kaivamalla pihamaamme kaikki puiden juuristot auki metsästäessään hiiriä sekä ajaessaan jänikset ja peurat pois pihapiirin näkyviltä. Lue lisää Maggiesta täältä.
 
Kennelnimeni Clearing juontaa juurensa mieheni Murren taustaan maajoukkuetason sulkapalloilijana. Clear on sulkapallolyönti ja kaikki pennut nimetään lähtökohtaisesti joko Olympia-, MM- tai All England-mestaruuskisoissa kaksin-, nelin- tai sekanelinpelin voittaneiden mukaan. Kaikki pentueemme sukutauluineen löydät täältä.
 
Olen harrastanut ratsastusta 7-vuotiaasta asti ja suuri haaveeni toteutui vuonna 2006, kun sain ensimmäisen oman hevosen, silloin 3½ vuotias torinhevostamma Corüfeen eli Corven/Corppu. Harrastan pienimuotoista kisaamista, lähinnä esteratsastusta, mutta ostaessani Corpun asetin tavoitteekseni kilpailla ensimmäisissä kenttäratsastuskilpailuissa ennen kun täytän 40, ja tämä tavoite toteutui jopa vuosi ennen kohtalonpäivää! Seuraava tavoite on sitten päästä lajissa ylöspäin ja siirtyä harrasteluokasta tutustumisluokkaan. Tyttäremme Tessan innostuessaan yhtälailla ratsastuksesta, ostettiin hänelle keväällä 2008 oman ponin, welsh partbred-tamman Vinkenhove Kristynn, ponin jäätyä liian pieneksi sen tilalle tuuli nuori pv-ruuna Raschid "Eddi". Eddin menetettyä sairauden takia toisen silmänsä se myytiin hyvään harrastekotiin ja hänen tilalle joulukuussa 2012 tuli kansainvälisiä kenttäkilpailuja kiertänyt kokenut Vespalotta-tamma.  Kesällä 2012 Corpulle syntyi ori-varsa (isä Cagliostro) jota nimettiin Coriostro'ksi "Spinni". Spinni muutti syksyllä Ypäjälle viettämään riehakasta nuoruusaikaa samanikäisten orivarsojen kautta. Samalla äiti Corppu muutti Peuraamaa Horse-tallille Kirkkonummelle ja uudeksi valmentajaksi saimme Tessan kanssa meritoitunut Minna Leppälä.  Hevosistamme voit lukea enemmän täältä.