Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

KRISTY
Nimi: Vinkenhove Kristynn (rek.nro P98-1481)
Rotu: Welsh Part-Bred
Syntynyt: 10.03.1998
Kasvattaja: Patrick Boone, Erembodegem, Belgia
Isä: Pionier´s Baltazar
Emä: Vinkenhove Belice
Emänisä: Bokkesprong Czardas
 
 
Kristy tuli meille huhtikuussa 2008, tyttäremme Tessan ensimmäiseksi poniksi Se on 2006 Alankomaista Suomeen tuotu kokenut esteponi joka on Suomessa kilpaillut ja sijoittunut lähinnä 100 cm tasolla. Tessan oli määrä heti alkaa kilpailemaan sen kanssa kesällä 2008 mutta toukokuun lopussa Kristy loukkasi oikean etujalan jänteensä ja joutui pidemmälle sairaslomalle. Elokuussa jänteelle alettiin antaa ns “Shock-wave”- hoitoa kun toivottua edistystä ei tapahtunut ja pikku hiljaa paranemista tapahtui ja lokakuussa Tessa sai luvan alkaa liikutus selästä, tietenkin aluksi vain käynnissä, pikku hiljaa rasistusta lisäten. Tällä hetkellä, maaliskuun alussa, eletään toivon aikaa. Ponilla ratsastetaan normaalisti ja ensimmäiset hypytkin on jo tehty. Kisakentillä pari tekee ensiesiintymisensä kouluratsastuskilpailuissa Karjaalla maaliskuun keskivaiheilla. Tessan ja Kristyn valmentajana toimii Annika Schulman.
 
Kristy on hyvin koulutettu ja osaava poni. Se rakastaa hyppäämistä ja esteitä nähdessän se innostuu ja on täysi työ sen pitämisessä ja ratsastamisessa. Toivon mukaan Kristyn terveys säilyy ja paria tullaan näkemään yhdessä vielä monta vuotta.
Tessan kasvettua liian pitkäksi kevään 2010 aikana hänen oli aika siirtyä ratsastamaan hevosilla ja hänelle ostettiin kesäkuussa 2010 oma hevonen, 6 v. ruuna Raschid. Kristy sai iloksemme pysyä Granåsalla valmennushevosena siirtyen Granåsan omistukseen syyskuussa 2010.

Webmaster: Kaisa Tapola
©2019 Kennel Clearing - suntuubi.com