Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Päätös hankkia perheeseen kolmannen koiran Bobbyn ja Rexyn seuraksi kypsyi kun ensimmäisistä pentueista ei jäänyt minulle siitoskäyttöä varten yhtään narttua. Olin laskenut että järkevintä olisi ottaa nartun, vaikka haaveenani oli saada kotiin oma uros Bobbysta. Oppes Mazurka, eli Martta jota sain jalostuskäyttööni oli sukunsa puolesta kiinnostava ja kaunis narttu jota päätin astuttaa Bobbylla. Kun vielä Martta hoiti koko synnytyksen aivan itse ilman minkäänlaista ongelmaa ensimmäisenä kennel Clearingin historiassa, päätös oli helppo tehdä. Tästä yhdistelmästä jättäisimme kotiin pennun. Että se olisi juuri Maggie selvisi muutaman viikon sisällä. Karvamäärästään huolimatta hänessä oli enemmän laatua kuin sisaressaan ja totesin, että parempi jättää karvakasa kotiin trimmaajan luo :)
 
Maggie sai nimensä perheen päätöksellä, ei urheilijan, vaan Simpsons-sarjan hellyttävästä tuttisuu Maggie Simpsonin mukaan. Ja hellyttävä Maggie on aina ollut. Niin paljon rakkautta ja pusuja on Maggiella annettavana kaikille ihmisille ja Bobby-papalle että siitä riittäisi monelle koiralle. Maggie löytyy aina jonkun sylistä, tahtoi tämä sen tai ei. Maggie on koiristamme ainoa joka pääsee kanssani tallille melkein päivittäin. Hän keskittyy hiirten pyydystämiseen ja maten seuraamiseen eikä välitä Virkkalan kunnan kaikista muista riistaeläimistä niin kuin Bobby mukana ollessaan!
 
Maggie on käynyt kolmessa näyttelyssä. Hän on kuvankaunis seistessään mutta liikkeessä häiritsee hänen meloavat etujalat, joten näyttelyt on saanut jäädä. Kaksi Erinomainen arvosanaa riittää minulle. Maggie on käynyt kettua haistelemassa sen kummemmin siitä kiihtyen. Maggie on kotona osoittanut olevansa kova jäljestämään mutta kokeisiin asti emme ole vielä päässeet.
 
Maggien ensimmäinen pentue syntyi 7.3.2008 isänä Arvocas Reissumies. Pentuja syntyi keisarileikkauksella kolme urosta. Ensimmäisenä jonossa ollut iso uros oli poikittain ja siksi työntöpolttoja ei tullut, joten eläinlääkärille tuli asiaa. Tästä huolimatta uskon vielä Maggien voivan synnyttää normaalisti joten häntä tullaan astuttamaan uudelleen.

Maggien ensimmäinen pentue H-pentue n. viikon ikäisinä


Webmaster: Kaisa Tapola
©2020 Kennel Clearing - suntuubi.com