Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

ZOOMIN NORWEGIAN WOOD "DIXIE

s. 18.4.2010

isäC.I.B C.I.E FI KVA-M FIN MVA SE MVA EE VMVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA LV VMVA RO MVA RO VMVA RO GR MVA EEV-05 BALTV-10 EEVV-12 BUVV-12 V-12 VV-12 WOJTEK'S CUPIDO

emäC.I.B FIN MVA LT MVA LT JMVA LV JMVA EE JMVA BALT JMVA JA VISST AV LARHJELM

 

 Dixien isä "Monster" on Bobbyn jälkeen yksi hienommista mäyräkoirauroksista mitä tiedän. Se on uskomaton pakkaus kovuutta ja lempeyttä - juuri sitä mitä uroksessa pitää olla.

Halusin pitkään Monsterin jälkeläisen ja kun Dixien kasvattaja Kaisa Tapola astutti sen hyvin kauniilla ja miellyttävällä norjalaisellakovasukuisella tuontinartulla, oli päätös helppo. Varasin heti itselleni tulevasta pentueesta nartun. Kaisa ei aikonut jättää itselleen tästä pentueesta narttua joten olen ensimmäisenä jonossa. Onneksi näin koska pentuja syntyi vain kaksi josta ainoastaan Dixie selviytyi. Toisen kennelin, Kennel Freundsin epäonnen takia taas heiltä jäi kolme kääpiöpentua ilman emoa joten kenneleiden yhteistyöllä Dixie sai kolme pientä punaista "veljeä" ja Awa-emo isompi katras hoidettavaksi. 

 

Dixie tuli kotiin meille kesäkuun 2010 alussa ja on sen jälkeen valloittanut perheemme ja koko ystäväpiirimme aivan ihanalla persoonallaan. Hän on joka päivä täynnä intoa, energiaa, rakkautta ja jakaa tätä jokaiselle vastaantulijalle aulaasti. Dixie on iloinen, kaunis, luonteeltaan erinomainen ja riistanvietti on kova. Häntä ei voi pitää vapaana sekuntiakaan ennen kuin on jo ajo käynnissä - useimmiten metsäkauriin perässä. Myös kaivaminen onnistuu Dixieltä ja luolatreeneissä on sopivasti löytynyt kiinnostusta myös siihen.

Dixie on palkittu näyttelyissä sekä sertin että CACIBin muodossa ja nuorena hänestä tuli vuonna 2011 Latvian Juniorivoittaja :)

Dixiellä on jo ehtinyt syntyä kenneliin yksi pentue, Clearing M-pentue Manipulus Grimasta. 

 

 

 

 


Webmaster: Kaisa Tapola
©2020 Kennel Clearing - suntuubi.com