Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Uutiset / News

 

2014

09.09.2014 Dixie sai neljä ihanaa narttupentua. Ensimmäisen kerran pentueessa on vain tyttöjä. Kaikki pennut varattu.

27.07.2014 Kerttu synnytti kolme pentua, kaksi narttua ja yksi uros. Kaikki pennut ovat varattu.

 

10.07.2014 Dixie on nyt astutettu Freunds Absolut'illa ja toivottavasti syntyy pentue syyskuun puolella :) Talossa tulee olemaan samaan aikaan kaksi pentuetta mitä on tapahtunut kennelin historiassa vain kerran ennen! Ihanan pentutuoksuinen syksy tulossa <3  Tästä pentueesta varattuna uros ja narttu joten varmaan löytyy vielä muillekin, ota rohkeasti yhteyttä ja varaa itsellesi oma!

 

24.06.2014 Kerttu kävi ultrassa ja masussa näkyi ainakin 4 pentua. Varattuna yksi narttu joten muillekin riittää vielä :) Soita numeroon 040-5924266 tai laita viesti camilla.segercrant@pp.inet.fi jos pentu kiinnostaa!

 

03.06.2014 Viime viikolla käytiin Kertun(Clearing Jang) kanssa sulhasen luona vierailulla. Alkuperäinen sulhasehdokas ei ollut enää "saatavilla" joten tein nopeasti päätöksen riiata uudestaan ihanaa Ilko von der Dachslucht'ia. Ilko on Clearing-N pentueen isä ja olen hyvin tyytyväisiä pentuihin joten luulen Ilkon ja Kertun yhdistelmä myös tuottavan miellyttäviä, hyväkarvaisia ja hyvän luonteen omaavia koiria. Pentuja odotetaan syntyväksi heinäkuun lopussa. Ultra muutaman viikon päästä selvittää sen sitten lopullisesti. Pentuja voi tiedustella ja varata jo nyt.

 

01.03.2014 Viimeinen pentu löysi itselleen hyvän kodin ja muuttaa uusiin tiloihin huomenna. Eilen ja tänään on ulko-ovi käynyt tiuhaan ja pennut löytänyt tiensä uusiin syliin. Myös Mandy-mamma pääsi eilen kotiin oman perheensä luo Kauniaisiin, kainalossa mukana tytär Clearing Nathanael "Madde" josta tuli Hammarbergin perheen kolmas mäyräkoira :) Huomenna on Clearing Natsirin vuoro muuttaa ja sen jälkeen onkin pentuilu loppu tältä erää. 

 

25.02.2014 Aika on taas tullut jolloin näistä ihanuuksista on luovuttavam, tämän viikon aikana suurin osa muuttaa omiin koteihin. Se on aina yhtä haikeata nähdä autojen takavalot tietäen että seuraavan kerran kun (jos) pennun näkee se on jo kasvanut isoksi koiraksi!

Pennuista on vielä vapaana ainakin kaksi narttua, molemmat tummat riistanväriset Natsir ja Nathanael! Punainen tyttö Nakayama on alustavasti varattu. 

 

19.02.2014 Koko pesue kävi Sovet'issä mikrosirutettavana ja eläinlääkäritarkastuksessa :) Eläinlääkäriltä ei löytynyt mitään pahaa sanottavaa, sen sijaan sekä hän että hoitaja olivat harmissaan siitä etteivät voineet ottaa itselleen pentuja :)

 

28.01.2014 Pennut ovat kasvaneet kovaa vauhtia, ensimmäiset madotukset ja kynsienleikkuu olivat jo viime viikolla. Nyt alkaa silmillä jo näkemään ja korvilla kuulemaan ja ulkopuolinen maailma on alkanut kiinnostaa pieniä! Mandyn maito on riittänyt koko porukalle. Alussa yritin vähän tuttipullolla auttaa kun Mandyn vatsa oli synnytyksen jälkeen sekaisin. Pennut eivät kauheasti pullosta tykänneet, onneksi Mandyn vatsa rauhoittui ja maitoa on tämän jälkeen riittänyt kaikille. Pennuista on varattu kaksi narttua ja yksi uros, joten molempia sukupuolia on vielä vapaana. Soita tai laita sähköpostia jos sinulla on halu ja kiinnostusta tarjota hyvän kodin jollekin näistä pienistä veijareista :)

 

07.01.2014 Uusi vuosi alkoi mukavasti uuden pentueen myötä :) Tänään Mandy synnytti 5 narttua ja 2 urosta! Kaikki meni hyvin ja emo ja pennut voivat hyvin. Pentuja on vielä varattavissa molemmista sukupuolista! Väreiltään ovat riistanvärisiä tai punariista. 

 

****

2013

 

09.12.2013  Käytiin Mandyn kanssa tänään eläinlääkärin luona ultrauksessa ja Mandyn kohdussa näkyin ainakin viiden mäykkyalun sikiöt :) Eli pentuja on varmasti tulossa tammikuun 10 päivän tienoilla :)

 

10.11.2013  Onnistunut astutusmatka takana. Pentuja toivottavasti tulossa tammikuun alussa yhdistelmästä:

**** Clearing Köppen - Ilko von der Dachsslucht ****

Ilkosta myös enemmän tietoa tästä. Pentukyselyistä vastaan mielelläni joko puh. 040-592 4266 tai email: camilla.segercrantz@pp.inet.fi

 

05.11.2013 Mandy kävi silmätarkastuksessa ja silmät terveet joten viikonloppuna astutuspuuhiin!

 

04.11.2013 Uuden pentueen suunnitellessa tuli taas suru-uutisia; Oppes Hatsepsut "Hanna" siirtyi tänään autuaammille metsästysmaille :( Hanna oli emänä Oppes C-pentueelle ja rakas koiraystäväni.

R.I.P Oppes Hatsepsut ♥Hanna♥ 26.7.2000 - 4.11.2013

 

30.10.2013 Heti saatuaan hyväksytyn näyttelytuloksen Mandy aloitti juoksun :) Pentuja siis suunnittelemaan :) 

 

26.10.2013 Vuoden ensimmäinen (!!!) koiranäyttely takana :) Mukava päivä Hyvinkäällä Mäyräkoirien Pääerikoisnäyttelyssä, paikalla n. 400 mäyräkoiraa, ilmeisesti ennätys! Karkkareitten tuomarina toimi tanskalainen Camilla Hübbe. Mukana oli Dixie ja Mandy. Mikään suurempi menestys ei tullut, mutta molemmat esiintyivät edukseen ja Mandy ensikertalaisena oikein hienosti Erika Laaksosen esittämänä!

Karkeakarvainen mäyräkoira, narttu, avoin luokka:

Zoomin Norwegian Wood AVO4, EXC, CQ

Clearing Köppen AVO, VG

 

12.07.2013   R.I.P. Oppes Hecuba ♥Frida♥  26.7.2000-12.7.2013

Suru-uutisia näin kesken ihaninta kesälomaa :( Frida menehtyi tänään supikoira-jahdin yhteydessä. Frida oli 13-vuotias teräsmummo ja emänä Clearing A ja B pentueille sekä Clearing K-pentueen sijaisemo. 

 

07.06.2013 Pennut ovat kasvaneet hyvin, kaikki ovat kiinteällä ruoalla ja mitä parasta, kaikille on löytynyt omat tulevat kodit :) Pentulaatikon ääressä on käynyt kova vilske viime viikolla kun perheet ovat käyneet tervehtimässä ja valitsemassa itselleen tulevan perheenjäsenen. Kaikki pennut ovat siis varattu.

 

04.06.2013 Pennut ovat alkaneet ulkoilla, tänään olimme ensimmäistä haistamassa ulkoilmaa - jännää oli! Onneksi äiti oli mukana ja leikki paljon pentujen kanssa kun tilaa oli enemmän.

 

15.05.2013 Pennut kasvavat kovaa vauhtia. Viikonloppuna kaikki kuusi avasivat silmänsä ja nyt alkaa myös laatikon ulkopuolella oleva maailma kiinnostaa pienokaisia. Dixie on vähän ymmällään välillä kun pennut kovasti kiljuvat mutta eivät olekaan maidon perässä vaan haluaisivat laatikosta pois :) Tänään on tarkoitus laajentaa heidän elämäntilaa vähäsen, lämpimässä kodinhoitohuoneessa pysytellään kuitenkin vielä noin viikon verran. Yksi uurospentu vielä kotia vailla!

 

28.04.2013 Tänään yöllä Dixie synnytti kuusi reipasta pienokaista. Sukujakauma on tasan kolme-kolme ja väritykseltään kaikki nartut ovat punariista ja urokset riistanvärisiä. Kaikki meni hyvin mallikkaasti, Dixie hoitaa vauvoja konkarin elein (on hän sentään ollut neljän pentueen "nanny") ja maitoa riittää. Pennuista kaikki nartut ovat varattu mutta uroksista vielä yksi vapaana. Pennut ovat luovutusikäisiä juhannuksen aikana.

 

05.04.2013 Pentu-uutisia :) Dixie "Zoomin Norwegian Wood" on astutettu maaliskuussa ja masu on jo kivasti lähtenyt pyöristymään joten pentuja on tulossa huhtikuun lopulla! Laskettu aika on n. 27.4.2013. Dixien jo sovittu sulhanen valloitti Espanjaa juuri silloin kun Dixie-neiti aloitti juoksunsa joten saimme kiireisesti vaihtaa sulhasta. Manipulus Grimaa, eli Grima, saatiin ylläpuhutuksi suostumaan hommaan (ei ollut kovin vaikeata ;) ja hän muuttikin meille asumaan pariksi viikoksi maaliskuussa. Pariskunnan kemiat pelasi hyvin yhteen ja tulosta siis syntyi. Pennuista on muutama varaus mutta aina voin ottaa listalle muitakin nimiä :) Ei kun soittamaan (040-5924266) tai laittamaan sähköpostia (camilla.segercrantz@pp.inet.fi)  jos tekee mieli mäykkypentu!

 

04.04.2013 Edesmenneen Rexyn syntymäpäivänä on korkea aika herättää kotisivut eloon. Bobbyn menetys kesällä jätti sellaisen valtavan haavan sieluuni ja myös perheemme kavioeläinten sairastelut vei suurin osan huomiostani syksyllä joten kotisivujen päivitykset ovat jääneet vähemmälle huomiolle.

 

2012

 

***

19.7.2012  Min Vackra o Djärva, finaste Bobby ♥ "Oppes Delacroix" 22.5.1998 - 19.7.2012 jagar nu på de sälla jaktmarkerna. Saknar dig redan så oerhört :-( / Minun oma Kaunis ja Rohkea, ihanin Bobby ♥ "Oppes Delacroix" 22.5.1998 - 19.7.2012 siirtyi tänään ajasta ikuisuuteen. Kaipuu on jo nyt valtava :-(

***

 

04.6.2012 Aika riensi nopeasti ja kaikki pennut ovat nyt muuttaneet omiin koteihinsa :)

12.4.2012 Pennut kasvavat ja voivat hyvin, maitoa riittää ja hoito on Kertun puolesta korkealuokkaista huolenpitoa, putsausta ja rakkautta.

9.4.2012 Kerttu synnytti illalla viisi pentua, 3 narttua ja 2 urosta. Yksi nartuista on riistanvärinen, muut neljä ovat punaisia riistanvärisiä. Nartuista yksi on vielä vapaa.

8.3.2012 Kerttu kävi tänään ultrassa ja vatsassa näkyi ainakin viisi pentua. Laskettu aika n. 10.4. Otan mielelläni puhelimitse pentuvarauksia vastaan :)

8.2.2012 Clearing Jang "Kerttu" astutettiin tänään Manipulus Grima´n kanssa. Pentuja odotetaan syntyväksi vko 15 tienoilla :)

 

2011

20.03.2011 Dixie ja Sari jatkoivat tänään Liettuan valloittamisen ja pienestä kiertueväsymyksestä huolimatta Dixie oli taas päivän paras juniorinarttu ja voi nyt myös liittää Vilnius Cup Junior Winner 2011 tittelin nimensä eteen. Hienoa työtä Sari ja Dixie! Onneksi huomenna saadaan sankaritarta kotiin, ikävä on jo aika suuri!

19.03.2011 Dixie (Zoomin Norwegian Wood) osallistui tänään Liettuassa kansainväliseen koiranäyttelyyn ja voitti narttujunioreiden luokka, saavuttaen näinollen Liettuan Juniorivoittaja 2011-tittelin! Dixien on Liettuaan vienyt ja siellä menestyksekkästi handlannut jällen kerran Sari Hirvonen. Kiitos Sarille.

 

*******

2010

26.12.2010 Viimeinen pentu, Clearing Kusmiati, muutti tänään uuteen kotiinsa. Dixie-parka jäi ihmettelemään minne kaikki hänen kaverinsa joutuivat, mutta pikku hiljaa perheen ja koirien arki palaa takaisin normaaliin. Toivotan kaikille pennuille ja heidän perheilleen ja palvelijoilleen oikein pitkää ja onnellista elämää :)

Dixie ja Ellen (Clearing Kusmiati)

12.12.2010 Viimeinen pentu sai tänään oman uuden kodin, joten joulupäivän myötä talo tyhjenee vaaveista tältä kerralta.

10.12.2010 Pennut kävivät eläinlääkärillä tarkastuksessa ja saamassa omat mikrosiru-tunnisteet. Lääkäri kehui kaikkia kahdeksaa rauhallisiksi ja mukaviksi pennuiksi :)

27.11.2010 Dixie, Zoomin Norwegian Wood, oli tänään ensimmäisessä näyttelyssä, pentunäyttelyssä Helsingin Messukeskuksessa. Dixie sai hyvän arvostelun, KP:n ja oli PN2 :) Dixie´tä esitti mallikkaasti vanha konkari, Dixien "mummi" Sari Hirvonen. Kiitos Sarille :)

23.11.2010 Tänään toinen vieraistamme palaa kotiin oman perheensä ja koiraystäviensä luokse. Cera on hoitanut hyvin viisi pennuista ja olen hänelle paljon velkaa, mutta luulen että Ceralle paras palkinto on  päästä takaisin Jutan ja Ricon kainaloon  taas yöksi :) Cera on tutustuttanut meidän perheen pitkäkarvaisen kääpiömäyräkoiran sielunelämään omalla, välillä huumorintajuisella ja välillä taas huumoria vaativalla persoonallisuudellaan :) Suuri kiitos tästä Ceralle ja tietenkin omistaja-Jutalle!

17.11.2010 Välillä muita ilouutisia kuin pentulaatikon kuulumisia! Clearing Indratno eli "Edi" on saanut ensimmäiset saaliinsa. Hänen kovan työn tulos oli kolme supikoiraa! Onnittelut Akille ja Edille hienosta työstä ja jatkakaa tähän malliin :)

11.10.2010 Kotitietokoneemme on rikki ja korjauksessa, joten jos Anu ja Jaana lukevat tämän, laittakaa minulle uusi sähköpostiviesti, teidän tiedot jäi koneeseen enkä tällä hetkellä voi olla teihin yhteydessä!

10.11.2010 Pentulaatikoista kuuluu ja varsinkin näkyy paljon :) Pennut ovat avanneet silmänsä ja ympäröivä maailma alkaa yhä enemmän kiinnostaa! Kaikki kasvavat hyvin ja edessä on pian ensimmäinen madotus ja kynsien leikkuu!

1.11.2010 Ginny pääsi viihdoin kotiin Kauniaisiin. Tilanne kääntyi välillä oikein huonoksi ja pelkäsimme jo pahinta, mutta kaikkien, ja varsinkin eläinlääkärien, suureksi hämmästykseksi Ginny selätti kuoleman tällä kertaa, monen leikkauksen ja toimenpiteiden runtelema pikkutaisteilija pääsi oman perheensä luo toipumaan rauhassa.

27.10.2010 Pennuille järjestyi kaksi keinoemoa joten heillä ei hätää. 3 v pk kääpiötyttö Cera jätti omat 7 viikkoiset pentunsa kotiin Vantaalle ja adoptoi kiltisti 5 pentua, vanha kantanarttuni Frida tuli kolmen pennun pelastajaksi vahvasti valeraskaana. Molemmat nartut hoitavat hyvin pentuja, vähän autan Fridaa syöttämisessä, vanhan mamman maidontuotanto ei ole ihan entisellään enää näin monen vuoden jälkeen, mutta sitä enemmän hänellä on hellää huolenpitoa annettavana.

26.10.2010 Hyvin alkaneen yön ja aamun jälkeen Ginny-emon tilanne huononi ja vein hänet eläinlääkärille aamupäivällä kuumeisena näyttäen kalkkikrampin oireita. Ginnyn vointi parani hieman päivän aikana mutta iltapäivällä se yllättäen romahti ja edessä oli nopeasti tehtävä leikkaus jotta Ginnyn elämää voitaisiin pelastaa. Kyseessä oli massiivinen kohtutulehdus ja vatsakalvon tulehdus. Veimme Ginnyn omistajan Martinan kanssa Ginnyn yöllä eläinsairaala Viikkiin teho-osastolle jatkohoitoon.

25.10.2010 Clearing K-pentue syntyi illalla. Yksi uros kotona ja loput seitsemän pentua keisarinleikkauksella. Pentueessa 6 narttua ja 2 urosta. Urokset riistanvärisiä ja nartut ainakin kolmen punaisia riistanvärisiä! Pentuja voi tiedustella ja varata numerosta 040-5924266.

The Clearing K-letter was born in the evening. 2 males and 6 females :)

17.10.2010 "Ginny", Clearing Ge, saapui kotiimme odottamaan ensimmäisen pentueensa tuloa maailmalle. Ginnyn masu on erittäin pyöreä ja jäämme kiinnostuksella odottamaan pentuja viikolla 43.

11.9.2010 Tänään tuli valtavia suru-uutisia :( Pieni mutta erittäin pippurinen, samalla ehkä suurin sylivauva Saga (Clearing Barrett) menehtyi viime yönä. Saga oli äitinsä Fridan kanssa saarella metsästyspuuhissa eikä palanut illalla kotiin. Etsinnöistä huolimatta Sagaa ei löytynyt yön aikana mutta aamulla Frida-äidin vainu johti etsijät rauhalliseen paikkaan kuusen alla jossa Saga oli löytänyt viimeisen lepopaikkansa. Ilmeisesti sydän oli pettänyt. Sagaa jäi suremaan Fridan lisäksi siskoni Lotta perheineen ja kaikki Sagan elämänsä aikana hankkimat kaksi- ja nelijalkaiset ystävät. Du lilla fina, sagolika Saga - vila i frid. Hälsa Rexy så mycket och sköt om er!


28.8.2010 Kävin astuttamassa Ginnyn (Clearing Ge) hurmaavalla nuorukaisella Pavella (Arvocas Urbaanilegenda). Mikäli astutus onnistui on pentuja luvassa lokakuun ja marraskuun vaihteessa.


8.6.2010 Talouteemme muutti hurmaava ja ihana tulevaisuuden lupaus Zoomin Norwegian Wood "Dixie"  (s. 18.4.2010  Wojtek's Cupido - Ja visst av Larhjelm). Kuvia ja oma sivu Dixielle tulossa piakkoin!

Our household was fulfilled with a new charming personality when 8 weeks old Dixie - Zoomin Norwegian Wood (b. 18.4.2010 Wojtek's Cupido - Ja visst av Larhjelm) moved in with us. Pictures and an own page for her coming up soon!


22.5.2010 Tänään vietimme Bobbyn, eli Oppes Delacroix'n 12 syntymäpäivä. Herra on elämänsä kunnossa, ikä ei vielä paina missään!


13.5.2010 Clearing Ge, Clearing Iwata ja Clearing Jang osallistuivat kaikki Kauniaisissa järjestettyyn Erikoisnäyttelyyn. Tulokset löydät tästä.


 

5.5.2010 Rakas Rexymme nukkui tänään pois. 16 yhteistä vuotta neuvottelua, keskustelua, tappelua ja ennen kaikkea rakkautta päättyi. Kaipuu on suunnattoman suuri ja tulet elämään muistoissamme ikuisesti! ♥Vårt älskade lilla spöke - vila i frid, vi älskar dig och kommer aldrig att glömma dig♥

Rexy, Oppes Ottokar, died today. 16 years of debating, negotiating, fighting but most of all loving ended. We miss you terribly and will always remeber you and love you. Rest in peace our dearest little boy.


8.4.2010 Tänään on taloudemme nuorimman asukkaan "Maggien" (Clearing Douglass) vuoro täyttää vuosia. 5 vuotta tänään plakkarissa! Onnea ikuiselle vauvallemme ja hänen sisaruksille Clearing D- pentueesta :)

Today is Maggies turn to celebrate her 5th birthday! Congratulations to Maggie and her siblings in the Clearing D-litter!


4.4.2010 Taloudemme vanhin asukas, Oppes Ottokar, eli rakas Rexymme täyttää tänään 16 vuotta!

Our dearest Oppes Ottokar aka "Rexy"  is celebrating his 16th birtday today!


 

11.03.2010 Tänään sain todella surullisia uutisia. Sijoitusnarttuni ja Clearing I-pentueen emä, iki-ihana ja aina niin iloinen Zoomin Ivrig on tänään siirtynyt koirien taivaaseen. Ivrig tulee aina elämään muistoissani, harvoin olen niin avoimeen ja ihastuttavaan koiraan saanut kunnian tutustua. Voimia Borgin perheelle tämän surun keskellä. Älskade Ivrig - vila i frid, du kommer alltid att finnas i mitt hjärta!


02.02.2010 Pieni suru on hiipunut taloomme. Vein Bobbyn eläinlääkärille selvitäkseni sen sperman laatua. Bobby todettiin steriiliksi ja syyksi löytyi kiveskasvain :( Bobby on nyt kastroitu ja hieno jalostuskoiran ura on loppu. Onneksi siltä kuitenkin jäi suuri joukko mahtavia jälkeläisiä seuraamaan isänsä jälkiä. Bobby on toipunut leikkauksesta hyvin ja on jo oma itsensä.


11.1.2010 Espoon kaupungin terveystarkastaja tuli kylään tänään tarkistamaan millaisissa oloissa kasvatamme koiria. Huomautuksia ei tullut ja kaikki oli niin kuin pitikin. Koirista sanottiin että "hyvinvoivia ja iloisia" :)


9.12.2009 Nappasin Bobbysta (Oppes Delacroix) kuvan hänen odottaessa ulospääsyä. Huomioi herran halveksiva katse, tosi mies kun ei poseeraa!!

27.11.2009 Clearing Jordan muutti ensimmäisenä uuteen kotiinsa, pysyen kuitenkin Espoossa! Pari tuntia tämän jälkeen myös Clearing Jang lähti isoäitinsä Oppes Mazurkan eli Martan kanssa Kauniaisiin. Isompi kaipuu kuin normaalisti jäi näitten veijareitten jälkeen, oli ne sen verran ihania tapauksia :) Toivotamme paljon onnea ja menestystä Albinille ja Hyytiäisten perheelle sekä Kertulle ja Vaittisten perheelle!

20.11.2009 Bobby sai tänään vihdoinkin Hopeisen käyttöjalostuspalkinnonsa :) joka myönnettiin sille jo 19.4.!!!

8.10.2009 Maggien vieressä pentulaatikossa on nyt kaksi pientä Monster-pentua, Jordan ja Jang jotka syntyivät eilen. Tätä iloista perhetapahtumaa varjostaa Maggielle suoritettu keisarinleikkaus ja kaksi menehtynyttä pentua :( Aina ei mene niin kuin on suunniteltu mutta ainakin eloon jääneet uros- ja narttupentu voi hyvin ja Maggie hoitaa niitä tapansa mukaan mallikkaasti. Molemmat pennut ovat varattuja!

Yesterday Maggie gave birth to two lovely puppies, Jordan (male) and Jang (female). Both puppies are reserved.


14.9.2009 Maggien masu pyöristyy kovaa vauhtia. 40 päivää astutuksesta tulee tänään täyteen ja enää ei ole epäilystä etteikö pentuja tulisi lokakuun alussa. Lisää tietoa Pentuja sivulla!

There´s no question anymore whether Maggie is carriyng or not. She has got very round and nice and it is 40 days from mating, so there will be puppies in the beginning of october!


30.8.2009 Bobby sai lyhyellä varoitusajalla yllätysvieraita Norjasta kun kiimassa oleva Revestreken´s Jippi tuli tapaamaan häntä. Tapaaminen sujui toivotulla tavalla ja marraskuun alussa tulisi syntyä pentuja Wojtek´s kenneliin!

Bobby got a pleasant surprise in the form of the norwegian bitch Revestreken´s Jippi who came and visited him. The date went accordingly and we hope for a litter in the beginning of november at kennel Wojtek!


7.8.2009 Myös Maggien ja Monsterin toinen tapaaminen oli onnistunut ja nyt jäämme odottamaan tulosta :)


5.8.2009 Maggie vieraili Monsterin (Wojtek´s Cupido)  luona Helsingissä. Parin herkkä hetki luonnon helmassa tuottaa toivottavasti tulosta lokakuun alussa Clearing J-pentueen muodossa. Astutus uusitaan vielä perjantaina.

Maggie visited Monster (Wojtek´s Cupido) in Helsinki with what we hope will bring a fruitful result in the beginning of october. The couple will have a second date on friday and then we can only wait.


2.8.2009 Palasimme takaisin Espooseen Inkoossa vietetyn loman jälkeen. Ilouutisia löytyy monta. Ensinnäkin Maggien juoksu alkoi vihdoin ja viimein ja häntä on tarkoitus astuttaa ensi viikon aikana. Aika on buukattu Monsterin (Wojtek´s Cupido) luona ensi viikolla. Toiseksi koirat kunnostautuivat tänä kesänä minkki-metsästyksessä. Ensimmäisen minkin Bobby löysi laiturin alta ja se saatiin ajettua sieltä ulos suoraan odottavan Maggien syliin. Näin ollen Maggie sai ensimmäistä kertaa omin neuvoin kohdata pedon ja suoriutui tästä mallikkaasti, isä-Bobbyn ehdittyä paikalle minkki oli jo kuollut. Toisen minkin parivaljakko löysi saarelta pari päivää myöhemmän. Tämä otus oli niin ison kiven alla että sitä ei millään saatu ulos vaikka koirat ahkerasti painostivat pesää koko päivän aikana. Seuraavana aamuna voitiin todeta että minkki oli muuttanut saaresta, pesä oli tyhjä. Viimeisen lomaviikon aikana kävimme myös veljeni luona Tammisaaren edustalla Brännlandet-saarella josta koirat viiden minuutin kuluttua oli löytänyt ison minkkipesän. Painostuksen tuloksena oli yksi kuollut minkki ja neljä pesän jättänyttä ja pitkälle uimareissulle lähtenyttä minkkiä. Apuna tässä tapahtumarikkaassa jahdissa toimi nopeasti jutun juoneen kiinni päässyt veljeni tanskalais-ruotsalainen pihakoira Rasmus joka etenkin kunnostautui uimarina, tosin kyllä minkille häviten sukellus-taidon puuttumisen takia.


3.7.2009 Viimeinen pentu lähti talosta tältä erää. Mini-Monsteri neiti Iwata sai uuden kodin Helsingistä mutta matkusti saman tien viettämään saaristolaiskesää Taalintehtaalle. Onnea ja menestystä Göstalle ja Iwatalle.


1.7.2009 Clearing Iwata on näillä näkymin löytänyt kodin :) Omistajaehdokas tulee perjantaina ja mahdollisesti Iwata muuttaa viikonlopuksi uuteen kotiinsa.


28.6.2009 Tänään ulko-ovi kävi vielä tiuhempaan tahtiin kun sekä Clearing Iino "Rocky" että Clearing Ida "Macy" muuttivat omiin kotiinsa Nöykkiöön ja Kauniaisiin. Paljon onnea ja menestystä myös Kukkosten ja Hammarbergin perheille. Clearing Iwata jää toistaiseksi meille. Muuttuneiden olosuhteiden takia tämä vilkasluonteinen ja innokas nuori neiti etsii pikaisesti omaa perhettä.

Today was Clearing Iino´s and Ida´s turn to leave us and move to their future homes. We wish Rocky and Macy and their families all the best!


27.6.2009 Clearing Indratno, "Edi", muutti tänään omaan, uuteen kotiinsa Orimattilaan. Poika on kuulemma ottanut asian omalla avoimella tavallaan ja hyvin innostuneena vastaan. Paljon onnea ja menestystä Kouvalaisten perheelle uuden perheenjäsenen myötä :)

Clearing Indratno, aka "Edi", left us today to start his own, new life with the family Kouvalainen from Orimattila. We wish him and his family all the best in the future.


18-21.6.2009 Pennut emoineen ja koko poppoineen matkustivat Inkooseen jossa pennut mikrosirutettiin ja läpikävivät pentuetarkastuksen Inkoon Eläinlääkäriasemalla. Tämän jälkeen lähdettiin veneellä Inkoon edustalla sijaitsevalle lomaparatiisiimme Östra Langö-saarelle jossa vietimme juhannusta. Pennut ottivat autoilun, eläinlääkärillä käynnin ja veneellä matkustamisen vastaan samalla innokkuudella kuin kaiken muun heille vieraan. Juhannuksen ainoa miinus oli muun perheen nukkuminen niin myöhään, pennuille kun auringonnousu merkitsi päivän alkamista... Nyt olemme palanneet kotiin Suvisaaristoon ja edessä on Ivrig-emon vierottaminen ja hänen lähtö kotiin oman perheensä pariin Kauniaisiin.

The puppies travelled by car to Inkoo to the local veterinary were they were checked and microchipped. All went well and after this they travelled by boat to our island in the Inkoo archipelago. The puppy-gang enjoyed all of this with their usual enthusiasm and open-mindedness, the only down-part being that the rest of the family didn´t enjoy the gang´s idea of rising up at sunrise... Now we´re back in Suvisaaristo, and ahead is the departure of mommy Ivrig, who is supposed to be moving back to her family in Kauniainen soon.


 

14.6 Pentujen isoäiti Kaisa Tapola (kennel Zoomin) kävi katsomassa pentuja ja samalla otimme poseerauskuvia. Kuvat löytyvät Pentuja-tietueen alla. Kiitos Kaisalle kaikesta avusta ja tuesta:)

Kaisa Tapola, Zoomin Ivrig´s breeder, came over to check out the puppies. Together we took pictures of them posing at the table. Really nice photo´s, you find them under Puppies.


27.5 Viimeinen urospentu löysi kodin, eli kaikki pennut varattu!


26.5 Peruutuksen takia yksi urospentu I-pentueesta etsii hyvää ja harrastavaa kotia!


22.5 Bobby eli "Oppes Delacroix" täyttää tänään 11 vuotta. Herra on vetreä veteraani ja erinomaisessa kunnossa. Onnittelut Bobbylle :)

 Today is Bobby's eg "Oppes Delacroix" 11th birthday! He is in a very good shape and definitely still going strong. Congratulations Bobby :)


18.5 Pennut kasvavat ja voivat hyvin. Ivrig on edelleen loistava emo ja hoitaa pentujaan mallikkaasti. Kaikki pennut ovat varattuja!

The puppies are growing and doing fine. Ivrig continues to be the perfect mother for them. All the puppies have found new future homes.


9.5 Zoomin Ivrig synnytti tänään aamupäivällä neljä pentua, kaksi urosta ja kaksi narttua. Kaikki ovat riistanvärisiä, tarmokkaita ja ruoan perään :) Yksi uroksista vielä vapaana. Enemmän tietoa pentuja-sivulta.

 Zoomin Ivrig gave birth to four puppies this morning. Two males and two bitches. All puppies and their mother are doing well. One of the males is still for sale.

 


29.4 Zoomin Ivrig muutti tänään meille asumaan ja valmistautumaan seuraavan pentueen tuloon. Masu on jo aika iso joten toivoa on!

 Zoomin Ivrig moved in with us today in good time to prepare for the birth of the litter in the middle of may. She is round and beautiful and I hope for many puppies!


19.4. Oppes Delacroix, "Bobby" on tänään Suomen Mäyräkoiraliiton kevätkokouksessa saanut SML:n Hopeisen käyttöjalostuspalkinnon! Myös hänen tyttärelleen Zoomin Deliriumille myönnettin Hopeinen Käyttöjalostuspalkinto! Hienoa Bobby ja Valtra. Suuri kiitos ja onnittelut Kaisa Tapolalle, kennel Zoomin ja kiitokset kaikille Bobbyn jälkeläisten omistajille!

19.4. Oppes Delacroix, "Bobby" received today the Finnish Dachshund Club´s Silver Breeding Prize based on his offsprings results in hunting trials. Also his daughter Zoomin Delirium received the Silver Breeding Prize at the same occasion! Congratulations and thank you Kaisa Tapola at Kennel Zoomin and thanks to all owners of Bobby´s offspring! 


4.4. Vanha herra Rexy, Oppes Ottokar, täyttää tänään 15 vuotta! Paljon onnea kummitusukolle!

4.4. Rexy, Oppes Ottokar, is celebrating his 15th birthday today! Congratulations old boy!


16.3. Lisätty kävijälaskuri vasempaan alanurkkaan.

16.3. Visitor counter is now on the left corner.


 

10.-12.3. Zoomin Ivrig on astutettu Saksassa. Lisätietoja myöhemmin... 

10.-12.3. Zoomin Ivrig has been mated in Germany.

 


5.3. Aloitettu kotisivujen teko Kaisa Tapolan (Kennel Zoomin) toimesta.

5.3. Kaisa Tapola (Kennel Zoomin) started to make this website.


Webmaster: Kaisa Tapola
©2020 Kennel Clearing - suntuubi.com